Ράφτινγκ στον ποταμό Άραχθο (WILD ROUTE)

Info

Διαδρομή ραφτινγκ Αραχθου (4 διαδρομές σε μια! -Wild Route Tented Camp)
Ένα από τα πιο όμορφα ποτάμια στην
Ελλάδα για ραφτινγκ είναι ο Άραχθος!

Rafting Άραχθος :
Γέφυρα Κράψης-γέφυρα Τσίμποβου-Γέφυρα Πολιτσάς –γέφυρα Πλάκας– γέφυρα Τζάρη διαδρομή 4ου βαθμού δυσκολίας , διάρκειας διαδρομής ραφτινγκ 8-10 ώρες 45κμ

Δύσκολη διαδρομή ραφτινγκ ιδανική για έμπειρους rafters με εντόνους κυματισμούς και συνεχόμενα βράχια επιβλητικό φαράγγι στη διαδρομής του ραφτινγκ κάνουμε στάση για να πιούμε ένα ζεστό τσάι και τρώμε μια σοκολάτα για να γεμίσουμε ενεργεία! ,στην γέφυρα Τσιμποβου. Συνεχίζουμε με δύσκολα rapids iv μέχρι να φτάσουμε στο γεφύρι της Πολίστας. Διανυκτέρευση με σκηνές και barbeque μετά από μια απαιτητική διαδρομή ραφτινγκ. Επομένη ημέρα πρωινό ξύπνημα και ετοιμασίες βάρκες του ραφτινγκ για την επομένη μεγάλη διαδρομή!

Ξεκινάμε από το γεφύρι της Πολιτσάς και κάνουμε στάση για κολύμπι στο καταρράχτη της Κλίφκης στην συνέχεια της διαδρομής του ραφτινγκ διασχίζουμε το φαράγγι του Αράχθου επιβλητικό με πολλές πήγες, καταρράκτες, βγαίνοντας από το φαράγγι του Άραχθου περνάμε το γεφύρι της Πλάκας το μεγαλύτερο μονότοξο γεφύρι της Ελλάδος και συνεχίζουμε για την γέφυρα Τζάρη, ιδανική με υψηλή στάθμη νερού με τεραστίους κυματισμούς !!
Επιστροφή από την διαδρομή
ραφτινγκ με έντονες εντυπώσεις και αναμνήσεις έχοντας διάσχιση όλο το πλεύσιμο κομμάτι πόταμου του Άραχθου!

Σημείο συνάντησης Ιωάννινα

Στην δραστηριότητα του ραφτινγκ συμπεριλαμβάνονται: μεταφορά με τα λεωφορεία της εταιρίας μας – βάρκες ραφτινγκ, στολές ,παπούτσια neoprene, κράνη σωσίβια ραφτινγκ κουπιά ,αδιάβροχα και γάντια ραφτινγκ(σε περιόδους χειμώνα) , φαγητό barbeque, φωτογραφίες σε cd video με κάμερα GoPro για extreme sports (προϋπόθεση usb 8 GB μαζί σας)

Δεν περιλαμβάνονται οι σκηνές-δυνατότητα διαμονής σε ξενώνα της περιοχής .

Info
Category:
Location: Άραχθος
Δυσκολία: 4