Ραφτινγκ στον πόταμο Αχελώο

Info

Αχελώος

Ο Αχελώος είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος, σε μήκος, ποταμός της Ελλάδος και ο πλουσιότερος σε νερά!!!!Πηγάζει από την οροσειρά της Πίνδου και μετά από μια πανέμορφη διαδρομή 220 χιλιομέτρων, εκβάλλει στο Ιόνιο πέλαγος.

Μια διαδρομή Ραφτινγκ με περάσματα 2ου – 3ου βαθμού δυσκολίας, η οποία ξεκινά αμέσως στο φράγμα της Μεσοχώρας και καταλήγει στο χωριό Τερπνα. ​Το τοπίο είναι μαγευτικό!! Συναντάμε εναέρια γεφύρια ξεχασμένα στο χρόνο, κρυφά περάσματα και γαλαζοπράσινα πεντακάθαρα νερά, σε ένα πανέμορφο περιβάλλον με δάση που φτάνουν μέχρι τις όχθες του πόταμου.

Σημείο συνάντησης  Γέφυρα Πλάκας ή Βούλγαρελι Άρτας
Στην δραστηριότητα του ραφτινγκ συμπεριλαμβάνονται: μεταφορά με τα λεωφορεία της εταιρίας μας, βάρκες ραφτινγκ ,  στολές, παπούτσια  neoprene, κράνη σωσίβια ραφτινγκ, κουπιά, αδιάβροχα και γάντια  neoprene  ραφτινγκ(σε περιόδους χειμώνα), φωτογραφίες σε cd, video με κάμερα  GoPro για  extreme sports  (προϋπόθεση usb 8 GB  μαζί σας) ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες δημιουργούν ιδανικές διαδρομές ραφτινγκ και καγιάκ στην σγκεκριμένη διαδρομή όλες τις εποχές του χρόνου

rafting αχελωος

Info
Category:
Location: Αχελώος
Δυσκολία: 2-3