Δραστηριότητες

Via Cordata

Για εσένα που θέλεις να ανέβεις στο ψηλότερο σημείο! Στα Μετέωρα, υπάρχει μια καταπληκτική διαδρομή 4 ωρών με αγκυρώσεις όπου οι υπεύθυνοι οδηγοί της Active Nature θα σε οδηγήσουν με ασφάλεια χρησιμοποιώντας τα σχοινιά ασφαλείας που οι ίδιοι τοποθετούν! Η Via cordata, θυμίζει Via ferrata.

Ράφτινγκ

Είτε είσαι αρχάριος, νέος ή μεγαλύτερος, αθλητικός ή όχι, μπορείς να ζήσεις την μοναδική εμπειρία του ραφτινγκ, με ασφάλεια και άνεση.

Canyoning

Tο canyoning, είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να εξερευνήστε κρυμμένα φαράγγια της Ηπείρου προσφέροντας έντονες συγκινήσεις.

Τοξοβολία

Δοκίμασε να πετύχεις τον στόχο με τόξο μέσα στην μαγευτική φύση των Ζαγοροχωρίων και Τζουμέρκων! Η τοξοβολία είναι μία εύκολη και διασκεδαστική δραστηριότητα, ιδανική για αρχάριους και οικογένειες με μικρά παιδι

Ιππασία

Η ιππασία είναι ένα άθλημα χωρίς ηλικία και όταν αυτή πραγματοποιείται στα Τζουμέρκα, είναι και ο καλύτερος τρόπος να έρθουμε κοντά στη φύση. Απολαύστε τις εύκολες και εντυπωσιακές διαδρομες δίπλα στον Άραχθο ποταμό, διάρκειας 1 – 5 ωρών, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων οδηγών, ιδανικές και για αρχάριους αλλά και έμπειρους ιππείς.

Sea Kayak

Μία εύκολη, πολύ διασκεδαστική δραστηριότητα, διάρκειας 2,5 ωρών, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων και έμπειρων αθλητών – οδηγών, ιδανική για αρχάριους και οικογένειες με μικρά παιδιά.

Via Ferrata Κόνιτσα

Μία διαδρομή ήπιας δυσκολίας, διάρκειας 6 ωρών, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων και έμπειρων αθλητών – οδηγών, ιδανική και για αρχάριους με μέτρια φυσική κατάσταση και έλλειψη υψοφοβίας.

Αναρρίχηση

Μία διαδρομή ήπιας δυσκολίας, διάρκειας 2 ωρών, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων οδηγών, ιδανική και για αρχάριους με μέτρια φυσική κατάσταση και έλλειψη υψοφοβίας.

Πεζοπορία

Διάλεξε την πεζοπορική διαδρομή που σου ταιριάζει και πάρε μία γερή δόση φύσης! Οι διαδρομές χαρακτηρίζονται ώς ήπιας ή μέτριας δυσκολίας, διαρκούν από 1,5 έως 6 ώρες, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων οδηγών και είναι ιδανικές και για αρχάριους με μέτρια φυσική κατάσταση και οικογένειες ακόμα και με μικρά παιδιά.

Ποδηλασία

Κάνε ποδήλατο σε μονοπάτια εκτός δρόμου μέσα στην μαγευτική φύση των Ζαγοροχωρίων και Τζουμέρκων! Οι διαδρομές χαρακτηρίζονται ώς ήπιας ή μέτριας δυσκολίας, διαρκούν από 1,5 έως 6 ώρες, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων οδηγών και είναι ιδανικές και για αρχάριους με μέτρια φυσική κατάσταση και οικογένειες ακόμα και με μικρά παιδιά.

Hydrospeed

Μια ειδική μικρή σχεδία κατασκευασμένη από πολυουρεθάνη σχεδιασμένη για ορμητικά νερά (ποτάμια). Ιδανική για άτομα με πολύ καλή φυσική κατάσταση και κυρίως δύναμη στα πόδια!

Διθέσιο raft (hot dog)

Κατάβαση του ποταμού με διθέσιο φουσκωτό σκάφος (raft hot dog), το οποίο είναι πιο στενό και πολύ πιο ευέλικτο από το αντίστοιχο στο rafting, ενώ τα κουπιά χρησιμοποιούνται για τη σωστή πλοήγηση την αποφυγή εμποδίων.

Η δραστηριότητα μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλους τους ποταμούς της δραστηριότητας του ράφτινγκ!

Kayak Wildwater

Το kayak wildwater είναι σκάφος μονοθέσιο φτιαγμένο από ανθεκτικό πολυαιθυλένιο και το μήκος της βάρκας ξεκινάει από τα 2.2m έως και 3.20m και είναι σχεδιασμένο για ορμητικά νερά (ποτάμια).

Παραπέντε

Ως άθλημα το parapente υπάρχει από τα μέσα της δεκαετίας του ’80. Αναπτύσσεται όμως ραγδαία σε όλο τον κόσμο λόγω της ευκολίας εκμάθησης, του χαμηλού κόστους, της ασφάλειας και της ικανοποίησης που προσφέρει.