Ράφτινγκ

Είτε είσαι αρχάριος, νέος ή μεγαλύτερος, αθλητικός ή όχι, μπορείς να ζήσεις την μοναδική εμπειρία του ραφτινγκ, με ασφάλεια και άνεση.

Hydrospeed

Μια ειδική μικρή σχεδία κατασκευασμένη από πολυουρεθάνη σχεδιασμένη για ορμητικά νερά (ποτάμια). Ιδανική για άτομα με πολύ καλή φυσική κατάσταση και κυρίως δύναμη στα πόδια!

Ιππασία

Η ιππασία είναι ένα άθλημα χωρίς ηλικία και όταν αυτή πραγματοποιείται στα Τζουμέρκα, είναι και ο καλύτερος τρόπος να έρθουμε κοντά στη φύση. Απολαύστε τις εύκολες και εντυπωσιακές διαδρομες δίπλα στον Άραχθο ποταμό, διάρκειας 1 – 5 ωρών, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων οδηγών, ιδανικές και για αρχάριους αλλά και έμπειρους ιππείς.

Sea Kayak

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία του Sea Kayak, στην λίμνη των Ιωαννίνων. Μία εύκολη, πολύ διασκεδαστική δραστηριότητα, διάρκειας 2,5 ωρών, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων και έμπειρων αθλητών – οδηγών, ιδανική για αρχάριους και οικογένειες με μικρά παιδιά.

Via Ferrata Κόνιτσα

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία Via Ferrata στην Κόνιτσα. Μία διαδρομή ήπιας δυσκολίας, διάρκειας 6 ωρών, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων και έμπειρων αθλητών – οδηγών, ιδανική και για αρχάριους με μέτρια φυσική κατάσταση και έλλειψη υψοφοβίας.

Αναρρίχηση

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία αναρρίχησης στο νησί Ιωαννίνων. Μία διαδρομή ήπιας δυσκολίας, διάρκειας 2 ωρών, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων οδηγών, ιδανική και για αρχάριους με μέτρια φυσική κατάσταση και έλλειψη υψοφοβίας.

Πεζοπορία

Διάλεξε την πεζοπορική διαδρομή που σου ταιριάζει και πάρε μία γερή δόση φύσης! Οι διαδρομές χαρακτηρίζονται ώς ήπιας ή μέτριας δυσκολίας, διαρκούν από 1,5 έως 6 ώρες, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων οδηγών και είναι ιδανικές και για αρχάριους με μέτρια φυσική κατάσταση και οικογένειες ακόμα και με μικρά παιδιά.

Ποδηλασία

Κάνε ποδήλατο σε μονοπάτια εκτός δρόμου μέσα στην μαγευτική φύση των Ζαγοροχωρίων και Τζουμέρκων! Οι διαδρομές χαρακτηρίζονται ώς ήπιας ή μέτριας δυσκολίας, διαρκούν από 1,5 έως 6 ώρες, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων οδηγών και είναι ιδανικές και για αρχάριους με μέτρια φυσική κατάσταση και οικογένειες ακόμα και με μικρά παιδιά.

Canyoning
στο Δέος

Μία δύσκολη διαδρομή διάρκειας 5 ωρών, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων οδηγών canyoning, ιδανική για εξοικειωμένος canyoners άνω των 15 ετών.

Canyoning φαράγγι
Νεφέλη στο Πάπιγκο (Μέτριο)

Μία μέτριας δυσκολίας διαδρομή διάρκειας 5 ωρών, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων και έμπειρων οδηγών canyoning, ιδανική και για αρχάριους ή οικογένειες με παιδιά άνω των 14 ετών.

Ράφτινγκ στον
ποταμό Άραχθο (3η Διαδρομή)

Μία κατάβαση επιπέδου δυσκολίας 4, διάρκειας 4 ωρών και μήκους 18 χιλιομέτρων, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων και έμπειρων αθλητών – οδηγών, ιδανική για έμπειρους rafters.

Ράφτινγκ στον
ποταμό Άραχθο (4η Διαδρομή)

Ζήσε την περιπέτεια του ράφτινγκ στον Άραχθο. Μία κατάβαση επιπέδου δυσκολίας 4, διάρκειας 2 ωρών και μήκους 10 χιλιομέτρων, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων και έμπειρων αθλητών – οδηγών, ιδανική για έμπειρους rafters.

Ράφτινγκ στον
ποταμό Καλαρρύτικος

Μία κατάβαση επιπέδου δυσκολίας 4, διάρκειας 3,5 ωρών και μήκους 18 χιλιομέτρων, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων και έμπειρων αθλητών – οδηγών, ιδανική για έμπειρους rafters.

Ράφτινγκ στον
ποταμό Αώο

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία του ράφτινγκ στον ποταμό Αώο. Μία κατάβαση επιπέδου δυσκολίας 4-5, διάρκειας 6-8 ωρών ανάλογα με την ροή του νερού και μήκους 20 χιλιομέτρων, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων και έμπειρων αθλητών – οδηγών, ιδανική για έμπειρους rafters.

Ράφτινγκ στον
ποταμό Άραχθο (WILD ROUTE)

Μία κατάβαση επιπέδου δυσκολίας 4, διάρκειας 8-10 ωρών και μήκους 45 χιλιομέτρων, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων και έμπειρων αθλητών – οδηγών, ιδανική για έμπειρους rafters.

Ράφτινγκ στον
ποταμό Αχελώο

Μία κατάβαση επιπέδου δυσκολίας 2-3, διάρκειας 2,5 ωρών και μήκους 15 χιλιομέτρων, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων και έμπειρων αθλητών – οδηγών, ιδανική για αρχάριους αλλά και έμπειρους rafters.