Η εταιρεία μας

Η Active Nature ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ με αριθμό ΜΗ.Τ.Ε 0622Ε70000040001, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εναλλακτικών μορφών τουρισμού (extreme sports)

στην Ελλάδα με βάση τα Ιωάννινα στην Ήπειρο και περιοχές δραστηριοποίησης τα Ζαγοροχώρια και τα Τζουμέρκα Ιωαννίνων. Σε αυτά τα μέρη έχουμε και τις βάσεις αποδυτηρίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η Active Nature, Ιδρύθηκε στα μέσα του 2008 από τον Χρήστο Νικολάου, πανελλήνιο πρωταθλητή κανόε-καγιάκ και μέλος της Εθνικής Ομάδας Ελλάδας από 1997 έως και σήμερα.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό και την φύση, βρήκαν τον κοινό τους τόπο στις δραστηριότητες εναλλακτικού τουρισμού.

Στόχος της εταιρείας, είναι να φέρει τους νέους κοντά στη φύση και τον αθλητισμό καθώς και να δείξει στους επισκέπτες της Ηπείρου την μοναδική φυσική ομορφιά της περιοχής.

Η εταιρεία ανέπτυξε αθλητικές διαδρομές στη φύση (Ράφτινγκ, Canyoning, Ιππασία, Κανόε Καγιάκ, Πεζοπορία, Αναρρίχηση, hydrospeed, τοξοβολία, mountain bike,ποδηλασία), δίνοντας την ευκαιρία σε πολλούς επισκέπτες της περιοχής να γνωρίσουν το φυσικό κάλλος της Ηπείρου.

Με τα δύο σύγχρονα ΔΧ μίνι λεωφορεία 17 θέσεων της εταιρείας θα σας μεταφέρουμε στις δραστηριότητες με άνεση και ασφάλεια.

Τόσο ο ιδρυτής της Active Nature, όσο και οι υπόλοιποι συνεργάτες της εταιρείας, είναι έμπειροι και πιστοποιημένοι στα αθλήματα που είναι οδηγοί, ενώ παράλληλα είναι και πολύ καλοί γνώστες της περιοχής της Ηπείρου λόγω και της εντοπιότητάς τους.

Όλα τα παραπάνω, έχουν σαν αποτέλεσμα την διασφάλιση της επιτυχούς διοργάνωσης μονοήμερων ή πολυήμερων εκδρομών στη φύση, με προτεραιότητα πάντα την ασφάλεια.

Η Ελλάδα είναι ιδανικός προορισμός για ταξίδια περιπέτειας εναλλακτικού τουρισμού και η Ήπειρος αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για Έλληνες και ξένους, λάτρεις των extreme sports.

Εμείς – όλη η ομάδα της Active Nature, σας καλούμε να έρθετε στην Ήπειρο και να σας δείξουμε τον τόπο μας μέσα από μία περιπέτεια που θα σας μείνει αξέχαστη!

Ο αριθμός ΜΗ.Τ.Ε. (αριθμός μητρώου επιχείρησης) αναγράφεται στο Ειδικό Σήμα Λειτουργίας που χορηγεί ο ΕΟΤ σε κάθε νομίμως λειτουργούσα τουριστική επιχείρηση.Αριθμός ΜΗ.Τ.Ε. 0622Ε70000040001