Ιππασία στα
Τζουμέρκα

Κράτηση

Η ιππασία είναι ένα άθλημα χωρίς ηλικία και όταν αυτή πραγματοποιείται στα Τζουμέρκα, είναι και ο καλύτερος τρόπος  να έρθουμε κοντά στη φύση. Απολαύστε τις εύκολες και εντυπωσιακές διαδρομες δίπλα στον Άραχθο  ποταμό, διάρκειας 1 – 5 ωρών, υπό την καθοδήγηση πιστοποιημένων οδηγών,  ιδανικές και για αρχάριους αλλά και έμπειρους ιππείς.

Περιγραφή

Η ιππασία πραγματοποιείται στην   γέφυρα Πλάκας, δίπλα στον ποταμό Άραχθο με φόντο τις επιβλητικές κορυφές των Τζουμέρκων. Σκοπός μας είναι να έρθεις σε επαφή με τα άλογα και να απολαύσεις μια όμορφη διαδρομή έχοντας την αίσθηση της ασφάλειας που παρέχουν οι έμπειροι συνοδοί μας.

Με την ιππασία στα Τζουμέρκα, θα συμπληρώσετε τις εμπειρίες σας από την περιοχή και εμείς με τις  φωτογραφίες, θα φροντίσουμε για τις αναμνήσεις σας.

Η ιππασία απευθύνεται σε όλους, μικρούς και μεγάλους, έμπειρους και αρχάριους. Το μόνο απαραίτητο προσόν είναι η καλή διάθεση και αγάπη για τους τετράποδους φίλους μας.

Τα άλογα είναι όλα εκπαιδευμένα και μαθημένα με τον κόσμο, ψάχνοντας για χάδια και αγάπη όπου είναι δυνατόν.

Σημείο συνάντησης:

Γέφυρα Πλάκας

Επικοινώνησε μαζί μας και ζήσε την μοναδική εμπειρία της Ιππασίας στα Τζουμερκα , με την ασφάλεια που παρέχουν οι πιστοποιημένοι οδηγοί μας.

Χρήστος Νικολάου

6937 667 799 & 6987 111 398

email: info@active-nature.gr

Στην δραστηριότητα, ιππασία στα Τζουμέρκα παρέχονται:

  • Πιστοποιημένος οδηγός
  • Παροχή Ειδικού εξοπλισμού που απαιτείται για την ιππασία
  • Δωρεάν video και φωτογραφίες 
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

  • Share: