Ραφτινγκ στον ποταμό Βοϊδομάτη

Info

Διαδρομές ραφτινγκ Βοϊδομάτης ένα από τα πιο καθαρότερα ποτάμια στην Ελλάδα για ραφτινγκ είναι ο Βοϊδομάτης!
Βοϊδομάτης : Γέφυρα Άριστης – γέφυρα Κλειδωνιάς διαδρομή 1ου -2ου βαθμού δυσκολίας , διάρκειας διαδρομής Rafting 1,30 – 2,00 ώρες 6-7km

Ελάτε να διασχίσουμε το πιο καθαρό ποτάμι της Ελλάδας

 

voidomatis

Ο Βοϊδομάτης είναι ένα ήπιο ποτάμι με πρωτόγνωρες ομορφιές καταπράσινο φυσικό τοπίο, γαλαζοπράσινα νερά χαρακτηρίζοντας τα νερά του πόσιμα. Η θερμοκρασία των νερών 8 βαθμούς κελσίου κατατάσσοντας το από τα πιο δροσερά ποτάμια της Ελλάδας. Ιδανικό ποτάμι για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν το ραφτινγκ χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

Ο Βοϊδομάτης έχει χαρακτηριστεί ως εθνικός δρυμός. Στη μέση της διαδρομής του ραφτινγκ κάνουμε μια στάση για να επισκεφτούμε το μοναστήρι των Αγίων Αναργύρων 16ου αιώνα. Στην συνέχεια της διαδρομής του ραφτινγκ διασχίζουμε το φαράγγι του Βοϊδομάτη και καταλήγουμε στο γεφύρι της Κλειδωνιάς. Στην γέφυρα στο τεχνητό φράγμα περνάμε με την βάρκα του ραφτινγκ ένα καταρράκτη πολύ εύκολο και διασκεδαστικό.

Σημείο συνάντησης Κλειδωνιά – βάση αποδυτηρίων Active – Nature

Στην δραστηριότητα του ραφτινγκ συμπεριλαμβάνονται: μεταφορά με τα λεωφορεία της εταιρίας μας – βάρκες ραφτινγκ ,στολές ,παπούτσια neoprene, κράνη σωσίβια ραφτινγκ, κουπιά ,αδιάβροχα και γάντια neoprene ραφτινγκ( σε περιόδους χειμώνα) ,αποδυτήρια, φωτογραφίες σε cd, video με κάμερα GoPro για extreme sports (προϋπόθεση usb 8 GB μαζί σας ) ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες δημιουργούν ιδανικές διαδρομές ραφτινγκ και καγιάκ στην συγκεκριμένη διαδρομή όλες τις εποχές του χρόνου.

 

Info
Category:
Location: Βοϊδομάτης
Δυσκολία: 1-2